پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115251
آقاي هاشمي! کمي آهسته‌تر
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 590

 

 

يادداشت پايگاه خبري تحليلي پيرغار؛

دقيقا يک ماه پيش در چنين روزي بود که نتيجه نهايي انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري اعلام شدو جناب آقاي حسن روحاني توانست اعتماد مردم را جلب کند.

از آن روز تاکنون، رئيس محترم مجمع تشخيص مصلحت نظام، که پيش از انتخابات صراحتا، حمايت خود را از کانديداتوري جناب روحاني اعلام کرده بود، پس از سکوتي چندساله، مجددا سعي در حضور پررنگ‌تر در عرصه سياسي کشور دارد.

جناب آقاي هاشمي که خودشان پيش از اعلام صلاحيت نامزدها در ديدار با آقاي رفيق‌دوست، احتمال عدم احراز صلاحيتش به دليل سن بالا را مطرح کرده بود، با اعلام نتيجه انتخابات، گويي به روزگار پيشين خود بازگشته‌اند و تقريبا در اکثر روزهاي هفته طي ديدارهاي مختلف (که تعدادشان به ديدارهاي رئيس جمهور منتخب شانه مي‌زند) به تبيين نظرات و ديدگاه‌هاي خود مي‌پردازند.

جناب آقاي هاشمي که پيش از اين و در روز اعلام نام کانديداي پيروز، انتخابات يازدهم را دموکرات‌ترين انتخابات دنيا ناميده بود ( و البته چنين نظري را در سال 88 بيان نکرده بود) و حتي در مقام يک حسابرس، خواهان بررسي درآمدهاي 8‌ساله اخير شده است، حالا در اظهار نظري جديد گفته است که: «انتخابات 24 خرداد رونمايي از انديشه اعتدالي مردم ايران بود که سالها در زير آوار افراط و تفريط مکتوم شده بود.»

البته ايشان اشاره نکرده‌اند که منظورشان از سال‌هاي آوار افراط و تفريط به دوره‌هاي قبلي نيز برمي‌گردد يا منظورشان تنها به همين 8 سال پيش و دولت منتقد ايشان برمي‌گردد.

آقاي هاشمي در بخش ديگري از سخنانشان گفته اند که: « کنترل تيتر و مطالب روزنامه‌ها حاصل عدم تحمل و خفقان رسانه‌اي است. رسانه‌ها آيينه انعکاس اوضاع جامعه هستند و هيچ‌کس نمي‌تواند روزنامه‌هاي ناقد و دلسوز منافع و مصالح ملي را خصوصاً در عصر ارتباطات، محدود کند.»

و باز هم اين سوال پيش مي‌آيد که کنترل تيتر و روزنامه‌ها فقط در دولت‌هاي نهم و دهم شکل گرفت يا بايد سابقه آنرا در دولت‌هاي قبلي جست؟ ايشان احتمالا فراموش کرده‌اند که ولنگاري بيش از حد دوران اصلاحات در عرصه رسانه، معلول، علت هايي در دولت سازندگي بوده است.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در تشريح اوضاع پس از انتخابات نيز گفته است: « نظر دنيا نسبت به ايران عوض شده و ديگر از مطالب توهين‌آميز در رسانه‌‌هاي دنيا کمتر خبر منتشر مي‌شود.»

و در خصوص اين سخنان آيت ا... بايد گفت که نظر دنيا از 22 بهمن 1357 عوض شده است. اتفاقا مطالب توهين‌آميز آنها نشانه راه درستي بود که حضرت امام گام‌هاي نخستش را برداشته بود و شما هم افتخار همراهي با ايشان و جانشين‌شان را داشته‌ايد. شما که محضر امام(ره) را درک کرده ايد يقينا مي‌دانيد که ملاک صحت و درستي رفتار ما تعريف و تمجيد دشمنانمان نيست و البته توهين‌هاي آنان نيز نبايد حمل بر اشتباه ما باشد.

اگر قرار بر اين بود که انتخابات ايران سبب تغيير ادبيات غرب شود، قطعا بايد در انتخابات سال 88 چنين رخ مي‌داد. جايي که به مراتب حضور مردم پرشورتر بود و رئيس‌جمهور دهم هم با آراي بيشتري توانست بر جايگاه رياست جمهوري تکيه بزند.

به راستي چرا چنين نشد و بعضي‌ها طعم خوب آن پيروزي را به کام ملت تلخ کردند و برخي هم نه تنها در مقابل قانون‌شکنان نايستادند، بلکه به عنوان وکيل مدافع متهمان ظاهر شدند و براي ضربه زدن به دولت دهم از هيچ کوششي فروگذار نکردند.

الحمدا... که دولت يازدهم، دولت مطلوب است و مصداق تصورات و آرزوهاي ايشان است و طبيعتا بايد همه مشکلات مردم با تدبير رئيس‌جمهور منتخب و مشاوره‌هاي جناب هاشمي برطرف شود. پس ديگر نبايد بهانه‌اي باشد.
اما اي کاش شما که اين روزها خود را در لباس يک فاتح مي‌بينيد که توانسته دولت احمدي‌نژاد را کنار بزند، قدري آهسته تر سخن برانيد.

منبع: سياست روز

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html